LAJMI I FUNDIT:

Kuba

100 Artikuj

Donald Trump mund t’i ndalohet hyrja në 37 vende të botës, përfshirë edhe disa shtete të fuqishme

Donald Trump mund t’i ndalohet hyrja në 37 vende të botës, përfshirë edhe disa shtete të fuqishme

Amerika
Një ish-diplomat amerikan pranon se ka punuar si agjent i Kubës

Një ish-diplomat amerikan pranon se ka punuar si agjent i Kubës

Nga Bota
Kuba do të rrisë çmimin e karburanteve me më shumë se 500%

Kuba do të rrisë çmimin e karburanteve me më shumë se 500%

Botë
Ndërron jetë motra e Fidel dhe Raul Castro, Juanita – kundërshtarja e komunizmit që bashkëpunoi me CIA-n

Ndërron jetë motra e Fidel dhe Raul Castro, Juanita – kundërshtarja e komunizmit që bashkëpunoi me CIA-n

Amerika
Arrestohet ish-ambasadori amerikan, akuzohet se ka shërbyer fshehurazi si agjent i qeverisë së Kubës

Arrestohet ish-ambasadori amerikan, akuzohet se ka shërbyer fshehurazi si agjent i qeverisë së Kubës

Nga Bota
Sulmohet Ambasada e Kubës në Washington DC – mediat sjellin detajet dhe reagimet

Sulmohet Ambasada e Kubës në Washington DC – mediat sjellin detajet dhe reagimet

Amerika
Pse kubanezët po shkojnë të luftojnë për Rusinë në Ukrainë – dhe më vonë po kërkojnë të kthehen në shtëpi?

Pse kubanezët po shkojnë të luftojnë për Rusinë në Ukrainë – dhe më vonë po kërkojnë të kthehen në shtëpi?

Nga Bota
Njihuni me kubanezin që e godet veten çdo ditë me çekiç deri në 1 mijë herë – thotë se kjo e bën më të fortë

Njihuni me kubanezin që e godet veten çdo ditë me çekiç deri në 1 mijë herë – thotë se kjo e bën më të fortë

Interesante
Në kohët e vështira, Rusia kthehet te shokët e Luftës së Ftohtë

Në kohët e vështira, Rusia kthehet te shokët e Luftës së Ftohtë

Jeremi Suri
Wall Street Journal raporton se Kina po planifikon të krijojë një bazë spiunazhi në Kubë

Wall Street Journal raporton se Kina po planifikon të krijojë një bazë spiunazhi në Kubë

Amerika
Kubanezët luftojnë në anën e rusëve në Ukrainë, u është premtuar shtetësia dhe 5 dollarë në dorë dhe pagë mujore prej 2.545

Kubanezët luftojnë në anën e rusëve në Ukrainë, u është premtuar shtetësia dhe 5 dollarë në dorë dhe pagë mujore prej 2.545

Evropa