LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Buxhet

17 Artikuj

Hoti: Ndryshimi i Ligjit të Tatimit në Pronë do të ndikojë negativisht në të hyrat vetanake të komunave

Hoti: Ndryshimi i Ligjit të Tatimit në Pronë do të ndikojë negativisht në të hyrat vetanake të komunave

Financa
​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Hoti-Muratit: Ministër, ti nuk e ke pasur idenë se në muajin janar qytetarëve kanë më iu dyfishu faturat e tatimit në pronë

Hoti-Muratit: Ministër, ti nuk e ke pasur idenë se në muajin janar qytetarëve kanë më iu dyfishu faturat e tatimit në pronë

Ekonomi
Ministri Murati ftohet të raportojë për rritjen e tatimit në pronë

Ministri Murati ftohet të raportojë për rritjen e tatimit në pronë

Financa
Hoti kërkon nga deputetët që të votojnë Projektligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Hoti kërkon nga deputetët që të votojnë Projektligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Financa
Nisma për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti miratohet në Komisionin për Buxhet

Nisma për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti miratohet në Komisionin për Buxhet

Biznes
​Opozita kundërshton Florim Isufin për kryesues të Komisionit për Regjistrim të Popullsisë

​Opozita kundërshton Florim Isufin për kryesues të Komisionit për Regjistrim të Popullsisë

Të Tjera
Komisioni për Punë miraton Marrëveshjen ndërkombëtare për Reformë në Skemat Sociale

Komisioni për Punë miraton Marrëveshjen ndërkombëtare për Reformë në Skemat Sociale

Financa
Komisioni i Pavarur për Media kritikohet për mos inkasim të borxheve

Komisioni i Pavarur për Media kritikohet për mos inkasim të borxheve

Financa
Shtyhet për nesër mbledhja e Komisionit për Buxhet

Shtyhet për nesër mbledhja e Komisionit për Buxhet

Ekonomi
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Haxhiu: Besoj se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve për ta votuar Projektligjin në Kuvend

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Haxhiu: Besoj se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve për ta votuar Projektligjin në Kuvend

Elfije Boletini
Projektligji për Trustin të mërkurën në Komisionin për Buxhet

Projektligji për Trustin të mërkurën në Komisionin për Buxhet

Elfije Boletini
Murati: Tërheqja e mjeteve nga Trusti precedent i rrezikshëm

Murati: Tërheqja e mjeteve nga Trusti precedent i rrezikshëm

Financa
Shpenzimet e RTK-së, Boletini: Kemi kursyer 79 mijë euro në muaj, pozitave menaxhuese u është zbritur paga

Shpenzimet e RTK-së, Boletini: Kemi kursyer 79 mijë euro në muaj, pozitave menaxhuese u është zbritur paga

Financa
S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

S’ka buxhet për paga e mëditje për 600 specializantë të mjekësisë

Financa
Komisioni për Buxhet miraton marrëveshjen 40 milionëshe për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Komisioni për Buxhet miraton marrëveshjen 40 milionëshe për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Financa
Komisioni për Buxhet rekomandon shkarkimin e bordit të RTK-së

Komisioni për Buxhet rekomandon shkarkimin e bordit të RTK-së

Financa