LAJMI I FUNDIT:

Shtyhet për nesër mbledhja e Komisionit për Buxhet

Shtyhet për nesër mbledhja e Komisionit për Buxhet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka anuluar mbledhjen e paraparë ku pritej të shqyrtojë raporti me amendamente për projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2022.

Reklama

Kjo mbledhje ishte paraparë të mbahet sot në orën 17:00, por është shtyrë për nesër në orën 09:30.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Shqyrtimi i Raportit me amendamente për Projektligjin nr.08/L-143 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.08/L-066 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022;

3. Shqyrtimi i kërkesave buxhetore të Kuvendit të Republikës së Kosovës për periudhën 2023, në bazë të Qarkores së parë buxhetore të Ministrisë së Financave 2023/01;

4. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Mjedis, Bujqësi, Planifikim dhe zhvillim për Projektligjin nr.08/L-065 për Produktet Biocide;

5. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Mjedis, Bujqësi, Planifikim dhe zhvillim për Projektligjin nr.08/L-120 për Ushqim;

6. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për Projektligjin nr.08/L-063 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të Agjencive të Pavarura;

7. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për Projektligjin nr.08/L-103 për Sistemin e Menaxhimit të performancës së komunave dhe skemën e grantit të bazuar në performancë;

8. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për Projektligjin nr.08/L-132 për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale;

9. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, nr.08/L-032 për Projekt-Kodin e Procedurës Penale;

10. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për Projektligjin nr.08/L-131 për Shërbimin Korrektues të Kosovës;

11. Shqyrtimi i Raporti me Amendamente i Komisionit Funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për Projektligjin nr.08/L-129 për Shërbimin Sprovues të Kosovës;

12. Të ndryshme.

Vendi: C203

Koha: 09:30