LAJMI I FUNDIT:

Koha

16 Artikuj

Si të arrini rutinën ideale të mëngjesit

Si të arrini rutinën ideale të mëngjesit

Këshilla mjekësore
Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Ndërhyrjet në mënyrën jetësore për të shmangur depresionin

Këshilla Lifestyle
Lumturia mund të ndizet duke e bërë një gjë të vogël – të pafund: Çfarë më bën sot të lumtur?

Lumturia mund të ndizet duke e bërë një gjë të vogël – të pafund: Çfarë më bën sot të lumtur?

Fakte
Koha më e mirë për të fjetur dhe për t’u zgjuar

Koha më e mirë për të fjetur dhe për t’u zgjuar

Këshilla mjekësore
Shkencëtarët simulojnë një ‘vrimë krimbi’ – lloj tuneli për lëvizje në hapësirë-kohë

Shkencëtarët simulojnë një ‘vrimë krimbi’ – lloj tuneli për lëvizje në hapësirë-kohë

Shkencë
Për kohën

Për kohën

Analiza
Kush janë më të lumtur: Ata që duan më shumë para apo kohë?

Kush janë më të lumtur: Ata që duan më shumë para apo kohë?

Lifestyle
A mund ta kaloni këtë provë të CIA-s për të treguar kohën e saktë?

A mund ta kaloni këtë provë të CIA-s për të treguar kohën e saktë?

Fun Lajme
Ta përmirësojmë veten duke u pajtuar me vdekjen dhe duke e ndryshuar marrëdhënien me kohën

Ta përmirësojmë veten duke u pajtuar me vdekjen dhe duke e ndryshuar marrëdhënien me kohën

Fakte
Këto janë gjërat që duhet t’i keni në mendje kur e zgjidhni karrierën tuaj

Këto janë gjërat që duhet t’i keni në mendje kur e zgjidhni karrierën tuaj

Karriera
“Paradoksi” i pushimit shpjegon pse koha fluturon

“Paradoksi” i pushimit shpjegon pse koha fluturon

Lifestyle
Temperatura minus edhe në Shqipëri

Temperatura minus edhe në Shqipëri

Shqipëri
A e kanë qentë vetëdijen për kohën?

A e kanë qentë vetëdijen për kohën?

Kërshëri
Zbulohet “kristali i kohës”

Zbulohet “kristali i kohës”

Shkencë
Turqia do qëndrojë në kohën e verës – gjatë gjithë vitit

Turqia do qëndrojë në kohën e verës – gjatë gjithë vitit

Nga Bota
Ja në cilat orare nuk duhet të punoni

Ja në cilat orare nuk duhet të punoni

Të Tjera