LAJMI I FUNDIT:

JP Morgan

15 Artikuj

Shefi i JPMorgan, Dimon: Krijuesi i Bitcoinit mund të kthehet dhe ta zhduk kriptovalutën

Shefi i JPMorgan, Dimon: Krijuesi i Bitcoinit mund të kthehet dhe ta zhduk kriptovalutën

Botë
Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Botë
Falimenton banka amerikane First Republic, asetet merren në menaxhim nga JP Morgan

Falimenton banka amerikane First Republic, asetet merren në menaxhim nga JP Morgan

Botë
Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Paralajmëron shefi i JPMorgan: Kriza bankare amerikane ende nuk ka përfunduar

Botë
Shefi i JPMorgan paralajmëron se është shumë herët për të shpallur fitoren kundër inflacionit

Shefi i JPMorgan paralajmëron se është shumë herët për të shpallur fitoren kundër inflacionit

Botë
JP Morgan bëhet banka e parë e madhe amerikane që pranon transaksione me kriptomonedha

JP Morgan bëhet banka e parë e madhe amerikane që pranon transaksione me kriptomonedha

Amerika
Reagon banka amerikane JP Morgan që do ta financonte Superligën: Nuk e menduam këtë reagim, do të nxjerrim mësime

Reagon banka amerikane JP Morgan që do ta financonte Superligën: Nuk e menduam këtë reagim, do të nxjerrim mësime

Ligat tjera
JP Morgan dënohet me një miliard dollarë shkaku tregtisë së paligjshme

JP Morgan dënohet me një miliard dollarë shkaku tregtisë së paligjshme

Botë
Dimon nga JP Morgan: Do të përballemi me recesion të thellë e stres financiar si në vitin 2008

Dimon nga JP Morgan: Do të përballemi me recesion të thellë e stres financiar si në vitin 2008

Financa
Shqetësime nga Coronavirusi, bankat botërore po i ‘detyrojnë’ punëtorët të punojnë nga shtëpia

Shqetësime nga Coronavirusi, bankat botërore po i ‘detyrojnë’ punëtorët të punojnë nga shtëpia

Botë
Shefi i JP Morgan: Libra është një ide e mirë që nuk ka për t’u bërë kurrë realitet

Shefi i JP Morgan: Libra është një ide e mirë që nuk ka për t’u bërë kurrë realitet

Financa
Banka Goldman Sachs përgatitet të lëshoj në përdorim kriptovalutën e saj

Banka Goldman Sachs përgatitet të lëshoj në përdorim kriptovalutën e saj

Financa
Goldman Sachs parashikon një rimëkëmbje të ekonomisë botërore

Goldman Sachs parashikon një rimëkëmbje të ekonomisë botërore

Të Tjera
Wall Street kritikon kripovalutën e JP Morgan

Wall Street kritikon kripovalutën e JP Morgan

Financa
JP Morgan: Bitcoin nuk është më ai biznesi fitimprurës që njihnim

JP Morgan: Bitcoin nuk është më ai biznesi fitimprurës që njihnim

Financa