LAJMI I FUNDIT:

Imet Rrahmani

62 Artikuj

Gara përmes foto-mesazheve për kreun e LDK-së, Imet Rrahmani i kundërpërgjigjet Avdullah Hotit

Gara përmes foto-mesazheve për kreun e LDK-së, Imet Rrahmani i kundërpërgjigjet Avdullah Hotit

Politikë
Ishin, por nuk janë më: Deputetët që nuk morën vota të mjaftueshme për të qenë sërish në Kuvendin e Kosovës

Ishin, por nuk janë më: Deputetët që nuk morën vota të mjaftueshme për të qenë sërish në Kuvendin e Kosovës

Valdete Berisha
Beqiri: Shpejt do të shkojmë në zgjedhje, LDK del e para

Beqiri: Shpejt do të shkojmë në zgjedhje, LDK del e para

Politikë
Deputeti i LDK-së: Të gjenden dhe të dënohen vrasësit e Ahmet Krasniqit

Deputeti i LDK-së: Të gjenden dhe të dënohen vrasësit e Ahmet Krasniqit

Kosovë
Koncepti i OJQ-ve u degradua, disa prej tyre keqpërdoren fonde

Koncepti i OJQ-ve u degradua, disa prej tyre keqpërdoren fonde

Kosovë
Votimi për demarkacionin “i varur” nga kthimi i deputetëve që ishin në Mal të Zi (Foto)

Votimi për demarkacionin “i varur” nga kthimi i deputetëve që ishin në Mal të Zi (Foto)

Politikë
Këta janë deputetët që do të zëvendësojnë ministrat

Këta janë deputetët që do të zëvendësojnë ministrat

Politikë
Nëse Pacolli merr post qeveritar, vendin ia zë një deputet i LDK-së

Nëse Pacolli merr post qeveritar, vendin ia zë një deputet i LDK-së

Kosovë
Edhe reja e dytë e Isa Mustafës punësohet në Qeveri

Edhe reja e dytë e Isa Mustafës punësohet në Qeveri

Kosovë
Gazetarja, ministrit në detyrë të Shëndetësisë: Burgu është pak për ty, Imet Rrahmani

Gazetarja, ministrit në detyrë të Shëndetësisë: Burgu është pak për ty, Imet Rrahmani

Shëndetësi
Gjykata Supreme merr vendim për dy ankesat e reja

Gjykata Supreme merr vendim për dy ankesat e reja

Kosovë
Sigurimi shëndetësor, premtimi që s’po përmbushet

Sigurimi shëndetësor, premtimi që s’po përmbushet

Shëndetësi
Pezullohet mbledhja e premiumeve shëndetësore

Pezullohet mbledhja e premiumeve shëndetësore

Shëndetësi
Mbledhja e premiumeve për sigurimet shëndetësore i lihet Qeverisë së ardhshme

Mbledhja e premiumeve për sigurimet shëndetësore i lihet Qeverisë së ardhshme

Politikë
Letër ministrit të Shëndetësisë, Imet Rrahmani

Letër ministrit të Shëndetësisë, Imet Rrahmani

Shëndetësi
Veseli kërkon zgjidhje të shpejtë për punësimin e specialistëve shëndetësorë

Veseli kërkon zgjidhje të shpejtë për punësimin e specialistëve shëndetësorë

Shëndetësi
Rrahmani kritikohet për trajtimin e pacientëve jashtë vendit

Rrahmani kritikohet për trajtimin e pacientëve jashtë vendit

Shëndetësi
Hyseni e Rrahmani raportojnë për shpenzimet e MPB-së dhe MSh-së

Hyseni e Rrahmani raportojnë për shpenzimet e MPB-së dhe MSh-së

Të Tjera
Rrahmani dhe kryetarët e komunave bisedojnë rreth përgatitjeve për sigurime shëndetësore

Rrahmani dhe kryetarët e komunave bisedojnë rreth përgatitjeve për sigurime shëndetësore

Shëndetësi
Vazhdon avazi i vjetër: Asnjë ndërhyrje në ngrohtoren e Spitalit të Pejës, e cila po “vret” banorët në afërsi (Video)

Vazhdon avazi i vjetër: Asnjë ndërhyrje në ngrohtoren e Spitalit të Pejës, e cila po “vret” banorët në afërsi (Video)

Shëndetësi
Hapet për publik ekspozita #ecokosovo

Hapet për publik ekspozita #ecokosovo

Shëndetësi
Rrahmani: Sistemi informativ shëndetësor më i rëndësishëm sesa sigurimet shëndetësore

Rrahmani: Sistemi informativ shëndetësor më i rëndësishëm sesa sigurimet shëndetësore

Kosovë
Lansohet Strategjia sektoriale për përmirësimin e shëndetësisë

Lansohet Strategjia sektoriale për përmirësimin e shëndetësisë

Kosovë
A do të fillojë mbledhja e parave nga qytetarët për sigurime shëndetësore?

A do të fillojë mbledhja e parave nga qytetarët për sigurime shëndetësore?

Shëndetësi