LAJMI I FUNDIT:

Berat Mustafa

11 Artikuj

Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Prodhime Vendore
Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Prodhime Vendore
Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Albert Spahiu
Mungesa e punëtorëve, Kosova po merr punëtorë nga Turqia dhe India

Mungesa e punëtorëve, Kosova po merr punëtorë nga Turqia dhe India

Biznes
Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Qeveria e Kosovës premton se së shpejti do të rishikohet vendimi që ndalon eksportin e disa produkteve esenciale

Albert Spahiu
Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Prodhuesit kërkojnë që Qeveria e Kosovës ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, Ministria e Tregtisë dhe Kryeministria nuk përgjigjen

Albert Spahiu
Mustafa: Reduktimet e rrymës po shkaktojnë humbje të mëdha te prodhuesit

Mustafa: Reduktimet e rrymës po shkaktojnë humbje të mëdha te prodhuesit

Prodhime Vendore
Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Mustafa nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës: Qeveria ta rishikoj vendimin për ndalesën e eksporteve të produkteve esenciale, prodhuesit po rrezikohen në humbjen e tregut

Albert Spahiu
Mustafa nga Floil: Kapacitetet e vajit janë të mjaftueshme për tregun e Kosovës

Mustafa nga Floil: Kapacitetet e vajit janë të mjaftueshme për tregun e Kosovës

Financa
Prodhuesi kosovar, Mustafa: Rritja e çmimeve nuk po ndodh vetëm në Kosovë, ndikimi është botëror

Prodhuesi kosovar, Mustafa: Rritja e çmimeve nuk po ndodh vetëm në Kosovë, ndikimi është botëror

Prodhime Vendore
Mustafa: Pa fuqi punëtore të kualifikuar nuk mund të presim rritje të biznesit

Mustafa: Pa fuqi punëtore të kualifikuar nuk mund të presim rritje të biznesit

Prodhime Vendore