LAJMI I FUNDIT:

Baleti

16 Artikuj

Nga artet marciale, baleti, të qenit i pastrehë, puna si roje deri te suksesi në Hollywood – Van Damme mbush 62 vjet

Nga artet marciale, baleti, të qenit i pastrehë, puna si roje deri te suksesi në Hollywood – Van Damme mbush 62 vjet

Yjet
Në sheshin e Prishtinës organizohet orë e hapur e baletit për fëmijët

Në sheshin e Prishtinës organizohet orë e hapur e baletit për fëmijët

Yjet
Vizioni empatik i fotoreporterit Colin Jones

Vizioni empatik i fotoreporterit Colin Jones

Fotografia
Në kujtim të kolosit të koreografisë shqiptare

Në kujtim të kolosit të koreografisë shqiptare

Cult+
Gorbi!

Gorbi!

Cult+
Për partiturën e baletit të parë shqiptar, “Halili dhe Hajria”

Për partiturën e baletit të parë shqiptar, “Halili dhe Hajria”

Cult+
Mirënjohje e re për balerinin e njohur shqiptar

Mirënjohje e re për balerinin e njohur shqiptar

Cult+
U shkarkua në Shqipëri, iu besua drejtimi i Baletit në Kroaci

U shkarkua në Shqipëri, iu besua drejtimi i Baletit në Kroaci

Cult+
T.S. Eliot dhe sfida e koreografes së madhe amerikane: Është masive, është e vështirë, është abstrakte!

T.S. Eliot dhe sfida e koreografes së madhe amerikane: Është masive, është e vështirë, është abstrakte!

Teatri
Historia e rrallë e ikonës së baletit, Isadora Duncan: Në Sarandë, pas vdekjes së dy fëmijëve

Historia e rrallë e ikonës së baletit, Isadora Duncan: Në Sarandë, pas vdekjes së dy fëmijëve

Fakte
Fatos Qerimaj e Vasil Tole, fituesit e konkursit “Krijimtaria muzikore 2018”

Fatos Qerimaj e Vasil Tole, fituesit e konkursit “Krijimtaria muzikore 2018”

Cult+
Çmimet për veprat muzikore, për “Vitin e Skënderbeut”

Çmimet për veprat muzikore, për “Vitin e Skënderbeut”

Cult+
Balerina zbulon se çfarë saktësisht ha për të pasur linjë ideale dhe përse kurrë nuk ha para orës 11 të mëngjesit

Balerina zbulon se çfarë saktësisht ha për të pasur linjë ideale dhe përse kurrë nuk ha para orës 11 të mëngjesit

Ushqim i shëndetshëm
Filmi pa zë, me lojë në ujë

Filmi pa zë, me lojë në ujë

Cult+
“Carmen”, premiera e dytë për sivjet në Teatrin Kombëtar

“Carmen”, premiera e dytë për sivjet në Teatrin Kombëtar

Cult+
Majmuni befason me lëvizje sikur vallëzim baleti (Foto)

Majmuni befason me lëvizje sikur vallëzim baleti (Foto)

Fun Lajme