LAJMI I FUNDIT:

Mirënjohje e re për balerinin e njohur shqiptar

Mirënjohje e re për balerinin e njohur shqiptar

Balerini shqiptar Eno Peçi është vlerësuar me Çmimin Austriak për Shkencë dhe Art.

Reklama

Peçi është një ndër ambasadorët më të mirë shqiptarë në Austri. Çmimi “Österreichischen Ehrenkreuzes Fürwissenschaft Und Kunst” u krijua më 1955 nga Këshilli Kombëtar si një nder për arritjet shkencore ose artistike në vitin. Në të njëjtën kohë, Këshilli edhe Kryqin Austriak të Nderit për Shkencë dhe Art.