LAJMI I FUNDIT:

At Zef Pllumi

16 Artikuj

Është e mundur të rezistohet

Është e mundur të rezistohet

Cult+
Vuajtjet e grave shqiptare në komunizëm

Vuajtjet e grave shqiptare në komunizëm

Shqipëri
Fjalët e Enver Hoxhës dhe gjyqi kundër Zef Pllumit

Fjalët e Enver Hoxhës dhe gjyqi kundër Zef Pllumit

Fakte
“Tentativa” e arratisjes së At Zef Pllumit

“Tentativa” e arratisjes së At Zef Pllumit

Histori
Germa “P”

Germa “P”

Fakte
“Kur të rritet do të rrejë me doemos, se rrena asht vegël pune”

“Kur të rritet do të rrejë me doemos, se rrena asht vegël pune”

Fjala+
Nji vorr për At Gjergj Fishtën

Nji vorr për At Gjergj Fishtën

Histori
Zef Pllumi dhe librat e kujtimeve

Zef Pllumi dhe librat e kujtimeve

Analiza
Bes Kallaku realizon tatuazh në krahëror portretin e Zef Pllumbit

Bes Kallaku realizon tatuazh në krahëror portretin e Zef Pllumbit

Yjet
Zef Pllumi: Pa iu ndërru truri shqiptarëve, nuk mund të hyjnë në Evropë

Zef Pllumi: Pa iu ndërru truri shqiptarëve, nuk mund të hyjnë në Evropë

Fjala+
Frati i sarajeve të myslimanëve

Frati i sarajeve të myslimanëve

Histori
“Çfarë nanash mund të ishin ato femna partizane me pushkë në krah?”

“Çfarë nanash mund të ishin ato femna partizane me pushkë në krah?”

Fakte
Pamje e Zef Pllumit, i lirë e pa veladonin e priftit

Pamje e Zef Pllumit, i lirë e pa veladonin e priftit

Cult+
Sabri Hamiti, me libër për At Zef Pllumin

Sabri Hamiti, me libër për At Zef Pllumin

Cult+
Mbyllja e “Hyllit të Dritës” nga komunistët dhe konfiskimi i unazës së rrallë antike të Gjeçovit

Mbyllja e “Hyllit të Dritës” nga komunistët dhe konfiskimi i unazës së rrallë antike të Gjeçovit

Fakte
‘Ibrahim Rugova, një ndër burrat e rrallë të kombit shqiptar’

‘Ibrahim Rugova, një ndër burrat e rrallë të kombit shqiptar’

Kosovë