LAJMI I FUNDIT:

Aston Martin Vantage

22 Artikuj

AstonMartin Vantage i ri nuk është më i shpejti në rrugë, por në diçka tjetër

AstonMartin Vantage i ri nuk është më i shpejti në rrugë, por në diçka tjetër

Auto Lajme
Aston Martin V12 Speedster me 700 kuaj fuqi dhe çmim prej një milion eurove

Aston Martin V12 Speedster me 700 kuaj fuqi dhe çmim prej një milion eurove

Modelet e Reja
Aston Martin DBX do të plotësojë të gjitha nevojat për pajisje luksoze

Aston Martin DBX do të plotësojë të gjitha nevojat për pajisje luksoze

Modelet e Reja
Aston Martin Vantage i ri, një model i përkryer për gara

Aston Martin Vantage i ri, një model i përkryer për gara

Modelet e Reja
Aston Martin fillon pranimin e porosive për DBX

Aston Martin fillon pranimin e porosive për DBX

Modelet e Reja
Aston Martin Vantage vjen në edicion të limituar (Foto)

Aston Martin Vantage vjen në edicion të limituar (Foto)

Modelet e Reja
Rivaliteti fuqishëm i Porsche ndaj BMW 8 Series (Foto)

Rivaliteti fuqishëm i Porsche ndaj BMW 8 Series (Foto)

Auto Lajme
Aston Martin sfidon modelet gjermane me një Vantage të ri (Foto)

Aston Martin sfidon modelet gjermane me një Vantage të ri (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin pritet të përdorë një motor të huazuar për makinën e parë SUV (Foto)

Aston Martin pritet të përdorë një motor të huazuar për makinën e parë SUV (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin tregon detajet e rivalit të Ferrari 488 (Foto)

Aston Martin tregon detajet e rivalit të Ferrari 488 (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin DBS Superlaggera është gati për prezantim (Foto)

Aston Martin DBS Superlaggera është gati për prezantim (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin DBX nuk do të jetë makinë elektrike, por hibrid me 700 kuajfuqi (Foto)

Aston Martin DBX nuk do të jetë makinë elektrike, por hibrid me 700 kuajfuqi (Foto)

Modelet e Reja
Nga Bugatti deri te Porsche, si do të dukeshin super-makinat të shndërruara në furgona (Foto)

Nga Bugatti deri te Porsche, si do të dukeshin super-makinat të shndërruara në furgona (Foto)

Auto Fun
Rrjedhja nga ftohësi ishte shkaktari i bllokimit të Aston Martin Vantage (Video)

Rrjedhja nga ftohësi ishte shkaktari i bllokimit të Aston Martin Vantage (Video)

Ngjarje
Aston Martin prezanton modelin e ri Vantage, me motorin nga AMG (Foto)

Aston Martin prezanton modelin e ri Vantage, me motorin nga AMG (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin Vantage, në treg më 21 nëntor (Foto)

Aston Martin Vantage, në treg më 21 nëntor (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin shfaq dritat unike që do t’i ketë Vantage (Foto)

Aston Martin shfaq dritat unike që do t’i ketë Vantage (Foto)

Auto Lajme
Aston Martin Vantage zbulohet përmes skicave që u dërguan për tu patentuar (Foto)

Aston Martin Vantage zbulohet përmes skicave që u dërguan për tu patentuar (Foto)

Modelet e Reja
Aston Martin Vantage do të ketë vetëm këtë ngjashmëri me DB11 (Foto)

Aston Martin Vantage do të ketë vetëm këtë ngjashmëri me DB11 (Foto)

Modelet e Reja
Lista e makinave që Aston Martin do t’i lansojë deri më 2020 (Foto)

Lista e makinave që Aston Martin do t’i lansojë deri më 2020 (Foto)

Modelet e Reja
Ferrari konsideron rikthimin e California T (Foto)

Ferrari konsideron rikthimin e California T (Foto)

Ngjarje
Aston Martin Vantage kapet duke u ‘stërvitur’ në terren me borë (Foto)

Aston Martin Vantage kapet duke u ‘stërvitur’ në terren me borë (Foto)

Modelet e Reja