LAJMI I FUNDIT:

Arsimi në Kosovë

80 Artikuj

Sukses i madh për nxënësit e Kosovës, shkëlqejnë në Garën Ndërkombëtare “Neo Science Olympic”

Sukses i madh për nxënësit e Kosovës, shkëlqejnë në Garën Ndërkombëtare “Neo Science Olympic”

Arsim
SBASHK-u me kritika ndaj Kurtit, Muratit e Nagavcit, paralajmëron protestë më 1 maj

SBASHK-u me kritika ndaj Kurtit, Muratit e Nagavcit, paralajmëron protestë më 1 maj

Arsim
Sfidat e edukimit, Pervizaj: Sistemi arsimor është “nyje”, duhet të evoluojë dhe t’i përshtatet zhvillimeve

Sfidat e edukimit, Pervizaj: Sistemi arsimor është “nyje”, duhet të evoluojë dhe t’i përshtatet zhvillimeve

Elfije Boletini
Bulliqi merr vendim, ndalohet përdorimi i telefonit gjatë procesit mësimor në shkollat e komunës së Podujevës

Bulliqi merr vendim, ndalohet përdorimi i telefonit gjatë procesit mësimor në shkollat e komunës së Podujevës

Podujeva
Jasharaj: Diku 300 mësimdhënës kanë kërkuar pushim një vit pa pagesë, mesazh se po kërkojnë punë në tregun jashtë Kosovës

Jasharaj: Diku 300 mësimdhënës kanë kërkuar pushim një vit pa pagesë, mesazh se po kërkojnë punë në tregun jashtë Kosovës

Arsim
ASHAK tha se sistemi i arsimit në gjendje të rëndë, i reagon Jasharaj për rekomandimin e tretë: Në të njëjtën linjë me tendencat e Qeverisë Kurti

ASHAK tha se sistemi i arsimit në gjendje të rëndë, i reagon Jasharaj për rekomandimin e tretë: Në të njëjtën linjë me tendencat e Qeverisë Kurti

Arsim
Pas rezultateve të dobëta në PISA, ish-zëvendësministri Mustafa: Nevojitet debat i vërtetë arsimor, jo monologje me ministren

Pas rezultateve të dobëta në PISA, ish-zëvendësministri Mustafa: Nevojitet debat i vërtetë arsimor, jo monologje me ministren

Arsim
​Shkolla me pesë ndërrime në Viti, puna për objektin e ri nuk ka përfunduar as pas 7 vjetësh

​Shkolla me pesë ndërrime në Viti, puna për objektin e ri nuk ka përfunduar as pas 7 vjetësh

Arsim
Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Kosovë
Digjitalizimi i arsimit: 32 laptopë në shkollën me mbi 1.200 nxënës

Digjitalizimi i arsimit: 32 laptopë në shkollën me mbi 1.200 nxënës

Arsim
​Jasharaj: Kemi informacione se disa mësimdhënës po kërkojnë pushim njëvjeçar për të ikur jashtë vendit

​Jasharaj: Kemi informacione se disa mësimdhënës po kërkojnë pushim njëvjeçar për të ikur jashtë vendit

Arsim
23,632 nxënës sot i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë

23,632 nxënës sot i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë

Kosovë