LAJMI I FUNDIT:

Arbëria

15 Artikuj

Pamje nga vendi i ngjarjes ku mbeti i vdekur një person dhe u plagosën dy të tjerë

Pamje nga vendi i ngjarjes ku mbeti i vdekur një person dhe u plagosën dy të tjerë

Kronika e Zezë
Historia e shqiponjës dykrenëshe, flamurit kuqezi dhe himnit shqiptar

Historia e shqiponjës dykrenëshe, flamurit kuqezi dhe himnit shqiptar

Agron Shala
“Shëmbëlltyra” e Andrea Muzakës

“Shëmbëlltyra” e Andrea Muzakës

Histori
Mesjeta e pastudiuar: 2400 dosje për arbërit, në Arkivat e Venecias

Mesjeta e pastudiuar: 2400 dosje për arbërit, në Arkivat e Venecias

Cult+
Formimi i popullsisë arbërore nuk ishte proces i mbyllur në male

Formimi i popullsisë arbërore nuk ishte proces i mbyllur në male

Histori
“Shteti i Arbërit”, shteti i parë i shqiptarëve

“Shteti i Arbërit”, shteti i parë i shqiptarëve

Cult+
Balshajt çliruan Kosovën

Balshajt çliruan Kosovën

Histori
Harta e rrallë detare, me toponimin “Scandrebeco”

Harta e rrallë detare, me toponimin “Scandrebeco”

Cult+
Vikingët dhe arbërit!

Vikingët dhe arbërit!

Histori
Sundimtarët e Napolit, me “mbiemrin” Durrsaku: Historia e kontit shqiptar që rrëmbeu një Helenë

Sundimtarët e Napolit, me “mbiemrin” Durrsaku: Historia e kontit shqiptar që rrëmbeu një Helenë

Histori
REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

REPORTAZH NGA BERGAMO, QOSHJA MË E BUKUR E ITALISË: ËNDRRA QË KTHEHET, E RIKTHEHET…! (FOTO)

Agron Shala
Qyteti i vdekur iliro-arbëror, historinë e të cilit malazezët duan ta lënë në harresë (Video)

Qyteti i vdekur iliro-arbëror, historinë e të cilit malazezët duan ta lënë në harresë (Video)

Cult+
Lashtësia shqiptare: Thesaret e Muzeut Historik Kombëtar (Video)

Lashtësia shqiptare: Thesaret e Muzeut Historik Kombëtar (Video)

Cult+
Arbëria mesjetare dhe Milan Shuflai

Arbëria mesjetare dhe Milan Shuflai

Cult+
Territori i Arbërisë në vitin 1455? (Foto)

Territori i Arbërisë në vitin 1455? (Foto)

Sociale