LAJMI I FUNDIT:

Agjencia e Aviacionit Civil - MK

15 Artikuj

U dyshua për rrëzimin e një avioni, policia nuk gjeti asgjë në Bujkovci të Shkupit

U dyshua për rrëzimin e një avioni, policia nuk gjeti asgjë në Bujkovci të Shkupit

Maqedonia e Veriut
Raportohet për avion të dyshimtë që është rrëzuar afër Aeroportit të Shkupit, policia në terren

Raportohet për avion të dyshimtë që është rrëzuar afër Aeroportit të Shkupit, policia në terren

Maqedonia e Veriut
Avioni i rrëzuar kishte leje për aterrim në Aeroportin e Shkupit

Avioni i rrëzuar kishte leje për aterrim në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Publikohen audio inçizimet mes kontrollorëve dhe pilotit, para rënies së aeroplanit “Cesna”

Publikohen audio inçizimet mes kontrollorëve dhe pilotit, para rënies së aeroplanit “Cesna”

Maqedonia e Veriut
Sot vazhdon aksioni për gjetjen e mbetjeve të aeroplanit që u rrëzua në “Majën e Selanikut”

Sot vazhdon aksioni për gjetjen e mbetjeve të aeroplanit që u rrëzua në “Majën e Selanikut”

Maqedonia e Veriut
Për shkak të motit të keq ndërpriten kërkimet për aeroplanin e zhdukur në Majën e Selanikut

Për shkak të motit të keq ndërpriten kërkimet për aeroplanin e zhdukur në Majën e Selanikut

Maqedonia e Veriut
Aeroplani i zhdukur gjendet i rrëzuar në Majën e Selanikut, katër persona humbin jetën

Aeroplani i zhdukur gjendet i rrëzuar në Majën e Selanikut, katër persona humbin jetën

Maqedonia e Veriut
Ka humbur një aeroplan i cili fluturonte nga Ohri për në Sofje

Ka humbur një aeroplan i cili fluturonte nga Ohri për në Sofje

Maqedonia e Veriut
Tuntev emërohet drejtor i Agjencisë së Aviacionit Civil

Tuntev emërohet drejtor i Agjencisë së Aviacionit Civil

Amir Jakupi
Singapuri ndihmon Maqedoninë në sferën e aviacionit civil

Singapuri ndihmon Maqedoninë në sferën e aviacionit civil

Lirim Shabani
Maqedoni, do të harxhohen 1,6 milionë euro për pagat e të punësuarve në Agjencinë e Aviacionit Civil

Maqedoni, do të harxhohen 1,6 milionë euro për pagat e të punësuarve në Agjencinë e Aviacionit Civil

Maqedonia e Veriut
LOE dhe AACA nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

LOE dhe AACA nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Emir Hamzai
Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Aviacionit Civil dhe Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Aviacionit Civil dhe Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë

Lirim Shabani
Memorandum bashkëpunimi mes FETI dhe AAC

Memorandum bashkëpunimi mes FETI dhe AAC

Bashkim Iljazi
Trajnime për qendrën e re për mjekësi të aviacionit

Trajnime për qendrën e re për mjekësi të aviacionit

Venhar Ramadani