LAJMI I FUNDIT:

Sot në Kuvend pritet të votohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Sot në Kuvend pritet të votohet rishikimi i buxhetit për vitin 2021
Foto: Arkiv

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot nga ora 10:00 seancën plenare për shqyrtimin e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për vitin 2021.

Reklama

Ndërsa, nga ora 14:00 do të vazhdojnë punimet me pikat e mbetura nga seancat e kaluara.

Të hënën, më 2 gusht, po ashtu, Kuvendi do të mblidhet në seancë të re, ku pas pyetjeve parlamentare dhe deklarimeve jashtë rendit të ditës, pritet të debatohet lidhur me punën 100-ditore të qeverisë.

Në këtë seancë pritet të shqyrtohet edhe Propozim-vendimi i Qeverisë për themelimin e institucionit të Operës së Kosovës si institucion i shërbimit publik, si dhe të zgjidhen kryesuesi dhe dy anëtarë të ZRRE-së, si dhe tre anëtarë të Komisionit të Pavarur të Mediave.