Kisha Katolike në Kosovë organizon sot Meshën e falënderimit për shenjtërimin e Nënë Terezës dhe shugurimin e dy meshtarëve të rinj në Katedralen e Prishtinës të kushtuar Shenjtës Nënë Tereza.

Mesha do të mbahet ora 11:00, e udhëhequr nga Imzot Dodë Gjergji, ipeshkëv i Kosovës.