Kanë mbetur edhe shatë ditë deri në mbajtjen e zgjedhjeve lokale 2021. Më 17 tetor (e diel) qytetarët do të votojnë për kryetarin e tyre të ri.

Telegrafi ka filluar me publikimin e disa sondazheve ku do të përfshihen të gjitha komunat dhe kandidatët.

Në këtë sondazh të gjithë mund të votojnë për kandidatin që mendojnë se do të udhëheqë me komunën përkatëse.

Serinë e këtyre sondazheve, Telegrafi e vazhdon me Komunën e Rahovecit.Në garë për kryetar të Rahovecit janë pesë kandidatë: Smajl Latifi (AAK), Visar Korenica (LVV), Burim Krasniqi (LDK), Xhafer Bytyqi ( i pavarur ) dhe Bejtullah Deliu (PDK).

Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Deçanit pas zgjedhjeve lokale 2021? Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Deçanit pas zgjedhjeve lokale 2021?
Reklama

Sipas të dhënave të KQZ-së, numri i votuesve në Komunën e Rahovecit është 57 mijë e 618, numri i qendrave të votimit 35, numri i vendvotimeve 78.

Reklama

Më 14 tetor do të mbyllen të gjitha sondazhet, ku pastaj në një lajm do të përmblidhen rezultatet finale. Për të shikuar të gjitha sondazhet,  klikoni këtu. /Telegrafi/


Sondazhi është krijuar për t’i dhënë lexuesit tonë një mundësi për të shprehur mendimin e tij nëpërmjet votës. Në një IP mund të votohet vetëm një herë.