0Shares

Një përditësim në rrjetin social Snapchat – që tregon imazhe të publikuara në një hartë të kërkueshme – ka ngritur shqetësime për cenimin e privatësisë midis prindërve, raporton BBC.

Snap Map u lejon njerëzve të kërkojnë vende të tilla si shkollat dhe të shohin video dhe fotografi të postuara nga fëmijët brenda. Gjithashtu, u lejon njerëzve të gjejnë “miqtë” e tyre në një hartë që është mjaft e saktë për të përcaktuar se ku jetojnë ata.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)