LAJMI I FUNDIT:

Siljanovska: Në zgjedhje vendoset nëse Maqedonia do të jetë pro-evropiane

Siljanovska: Në zgjedhje vendoset nëse Maqedonia do të jetë pro-evropiane

Kandidatja për presidente, Gordana Siljanovska Davkova, theksoi se më 24 prill dhe 8 maj do të vendoset nëse Maqedonia do të jetë shtet pro-evropian. Në tubimin në Ohër ajo bëri të ditur se si presidente e vendit do të punojë për fuqizimin e turizmit kulturor.

Siljanovska premtoi se në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës do të iniciojnë organizimin e forumit ndërkombëtar, në të cilin do të diskutohet për bashkëpunimin e qytetërimeve, feve dhe kulturave. Ajo premtoi gjithashtu se nuk do të harrojë interesat shtetërore dhe kombëtare


“Ju do të vendosni nëse Maqedonia, si e jotja dhe krenare, do të jetë vërtet pro-evropiane, sepse nëse Maqedonia nuk është e jotja dhe nëse nuk është krenare, nuk mund të jetë as shtet evropian. BE-ja është unitet diversiteti”, tha Gordana Siljanovska Davkova.