LAJMI I FUNDIT:

Si të shmangni humbjen e klientëve?

Si të shmangni humbjen e klientëve?

A po humbisni vazhdimisht klientët dhe nuk e dini pse? 

Ndoshta diçka nuk është në rregull me shërbimin tuaj ndaj klientëve ose me çmimet aktuale që ju keni?

Klientët e zhgënjyer ka të ngjarë të ndajnë zhgënjimin e tyre me miqtë në rrjetet sociale. Dhe klientët e zemëruar do të postojnë komente për biznesin tuaj të mundshëm dhe kështu gjasat që ju të keni klientë të rinj mund të jenë shumë të vogla.

Ju deri më tani keni pak a shumë në mendje arsyet pse klientët tuaj mund të jenë të zemëruar, por kurrë nuk do t’i dini vërtet nëse nuk i vëzhgoni klientët tuaj për të gjetur arsyen.

View this post on Instagram

A post shared by Pyper (@pyper.info)

Një sondazh i shpejtë përmes Pyper do t’ju japë përgjigjet që ju nevojiten për t’i mbajtuar klientët tuaj aktual dhe për të fituar klientë të rinjë. Pyper do t’ju sigurojë të dhëna objektive drejtpërdrejt nga klientët tuaj dhe do ju mundësojë një vështrim të brendshëm se çfarë funksionon  dhe çfarë jo për klientët tuaj.

Reklama