Meqë bananet janë kaq të lehta dhe të shpejta për t’u përgatitur, nuk ia vlen që ato t’i shtypësh apo t’i bësh pure më parë…

Por nëse ju zgjidhni të veproni kështu, me siguri do të vini re që ato marrin një si ngjyrë të këndshme në kafe.

Meqenëse kjo gjë nuk është e dëmshme për beben tuaj, nuk është shumë për t’u shqetësuar, transmeton Telegrafi.

mom-feeding-baby-1024x683

Për të parandaluar shndërrimin e bananes në ngjyrë kafe, përzieni në të një ose dy pika limon ose lëng portokalli (por, ju lutem, kini parasysh që agrumet mund të shkaktojnë një reaksion alergjik tek disa bebe).

Një ose dy pika limon ose lëng portokalli, janë të padëmshme për t’u përdorur.

Mund të konsultoheni më parë edhe me mjekun tuaj për këtë gjë. /Telegrafi/