LAJMI I FUNDIT:

Bebja

336 Artikuj

Si të përdorni shallin për të mbajtur fëmijën: Shumë nëna janë të hutuara – shikoni se si ta bëni atë në vetëm një minutë

Si të përdorni shallin për të mbajtur fëmijën: Shumë nëna janë të hutuara – shikoni se si ta bëni atë në vetëm një minutë

Për nënat
Dieta me shumë yndyrë ndikon në qumështin e gjirit dhe shëndetin e bebes

Dieta me shumë yndyrë ndikon në qumështin e gjirit dhe shëndetin e bebes

Për nënat
Të vjellat e mëngjesit: Janë zbërthyer tri mite për përcjellësin e shpeshtë të shtatzënisë

Të vjellat e mëngjesit: Janë zbërthyer tri mite për përcjellësin e shpeshtë të shtatzënisë

Shtatzëna
Shpjegohet nga ekspertët: Qumështi i nënës mund të qëndrojë për disa orë para konsumimit

Shpjegohet nga ekspertët: Qumështi i nënës mund të qëndrojë për disa orë para konsumimit

Për nënat
Metoda me të cilën mund ta qetësoni shpejt një të porsalindur që qan

Metoda me të cilën mund ta qetësoni shpejt një të porsalindur që qan

Bebja këtu
“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

Këshilla për prindër
Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Puthja e bebes në buzë shkakton probleme më vonë në jetë

Këshilla për prindër
Cilat simptoma pas lindjes mund të jenë të rrezikshme?

Cilat simptoma pas lindjes mund të jenë të rrezikshme?

Për nënat
Muaji i katërt i shtatzënisë: Barku tashmë është i dukshëm, energjia po kthehet dhe fëmija juaj tashmë ka krijuar organet

Muaji i katërt i shtatzënisë: Barku tashmë është i dukshëm, energjia po kthehet dhe fëmija juaj tashmë ka krijuar organet

Shtatzëna
Bebja nuk duhet të pastrohet menjëherë pas lindjes

Bebja nuk duhet të pastrohet menjëherë pas lindjes

Për nënat
Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Këshilla për prindër
Zvogëloni rrezikun e ngufatjes së bebes në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë

Zvogëloni rrezikun e ngufatjes së bebes në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë

Këshilla për prindër
Si thonë bebet “Të dua”?

Si thonë bebet “Të dua”?

Bebja këtu
A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

A e shijon bebja gjatë shtatzënisë ushqimin që ju e hani?

Shtatzëna
Megjithatë, nuk është vetëm fjalë plakash: nëse në shtatzëni ju mundon djegësira në stomak, do të lindni beben me shumë flokë

Megjithatë, nuk është vetëm fjalë plakash: nëse në shtatzëni ju mundon djegësira në stomak, do të lindni beben me shumë flokë

Shtatzëna
Si mund ta dini që fëmija juaj është majtak apo djathtak?

Si mund ta dini që fëmija juaj është majtak apo djathtak?

Shtatzëna
Bebet që iu ngjajnë baballarëve janë më të shëndetshëm pas një viti

Bebet që iu ngjajnë baballarëve janë më të shëndetshëm pas një viti

Bebja këtu
Kemi jetuar në lajthitje: Thonë që kjo është poza më e mirë për lindje natyrale

Kemi jetuar në lajthitje: Thonë që kjo është poza më e mirë për lindje natyrale

Shtatzëna
Këshilla të arta si të “shtyni” më shpejtë dhe më lehtë beben në lindje

Këshilla të arta si të “shtyni” më shpejtë dhe më lehtë beben në lindje

Shtatzëna
Dushi i parë i bebes… rregulla për prindërit e rinj!

Dushi i parë i bebes… rregulla për prindërit e rinj!

Këshilla për prindër
Si të kujdesemi për organet gjenitale të bebes

Si të kujdesemi për organet gjenitale të bebes

Këshilla për prindër
Pediatrit këshillojnë: Kur është e lejueshme t’ia shposh veshët fëmijës!

Pediatrit këshillojnë: Kur është e lejueshme t’ia shposh veshët fëmijës!

Këshilla për prindër
Mënyra më e lehtë për të zgjidhur problemin e ushqyerjes me gji gjatë natës të bebeve që qajnë

Mënyra më e lehtë për të zgjidhur problemin e ushqyerjes me gji gjatë natës të bebeve që qajnë

Për nënat
Mënyra më e sigurt si ta pastroni beben pa e larë

Mënyra më e sigurt si ta pastroni beben pa e larë

Këshilla për prindër