0Shares

Ditëve të sotme duket se shumica e mbështjellësve për syze të diellit janë bërë aq të mëdha saqë me vështirësi futen në çantë.

Prandaj ‘Bright Side’ ka gjetur një mënyrë kreative për ta krijuar mbështjellësin tuaj kompakt, funksional dhe të bukur për syzet tuaja të diellit.

Çfarë ju duhet: një leckë e lehtë me madhësi 30 cm x 30 cm, letër, gërshërë, shkumës, gjilpërë dhe pe.

Për të parë procesin e krijimit të këtij mbështjellësi, ndiqni videon e mëposhtme. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)