Të gjithë e dimë si duken fëmijët e Kate Middleton-in, por le të mos harrojmë që bota është e mbushur plot me familje mbretërore që kanë të njëjtin status dhe gëzojnë të njëjtat privilegje

E keni parë ndonjëherë përshembull si duket vajza e princeshës së Monaco-s? Po të Japonisë?

Më poshtë do të gjeni një listë me 12 mama princesha dhe vajzat e tyre.

1. Mbretëreshë Letizia e Spanjës dhe vajza e saj, princeshë Leonor

2. Mbretëreshë Rania e Jordanisë dhe vajza e saj, princeshë Iman bint Abdullah

3. Princeshë Charlene e Monaco-s dhe vajza e saj, princeshë Gabriella

4. Princeshë Madaleine e Suedisë dhe vajza e saj Leonore

5. Princesha e Norvegjisë Märtha Louise dhe vajza e saj Leah Isadora Behn

6. Victoria, princesha e Suedisë dhe vajza e saj, Estelle, Dukesha e Östergötland

7. Princeshë Claire e Belgjikës dhe vajza e saj, Louise

8. Mette-Marit, gruaja e princit të Norvegjisë dhe vajza e saj princeshë Ingrid Alexandra

9. Princeshë Anne, vajza e mbretëreshës dhe e bija Zara Tindall

10. Kate Middleton, Dukesha e Cambridge dhe vajza e saj, Charlotte