Vetura Twingo u gjend në vendin e gabuar në kohën e gabuar.

Në aksidente të tilla, faji më shpesh u bie drejtuesve të automjeteve të shpejta dhe të shtrenjta. Kjo video e bërë në Itali tregon se mund të bëhet ndryshe.

Gjegjësisht, ndërsa Twingo po kyçej në rrugën kryesore, një Ferrari 488 Pista po vinte në rrugën kryesore dhe Twingo duket sikur nuk e kishte shikuar mirë rrugën.

Përshtypja është se Ferrari nuk po voziste shumë shpejt, kështu që faji mund të zhvendoset tek shoferi më i vjetër i Twingos së vogël, i cili pa dashje u përfshi në trafik, nuk respektoi shenjat e komunikacionit dhe shkaktoi një aksident automobilistik.

Për fat të mirë në aksident, shoferi i Ferrarit nuk fluturoi nga rruga me një reagim të matur, kështu që dëmtimi u zvogëlua në minimum. /Telegrafi/