Secili prej nesh kur fillojmë ndërtimin e një shtëpie apo vile, synojmë që ajo të jetë sa më e bukur dhe të jetë shumë funksionale.

Megjithatë, nganjëherë dëshira e madhe për të qenë unike, e bën pronarin e një shtëpie apo ndërtese që të jep ide të çuditshme që e bëjnë objektin shumë qesharak, transmeton Telegrafi.

Bored Panda ka përpiluar një kolazh të objekteve me pamje të çuditshme që janë ndërtuar në vende të ndryshme të botë, duke filluar nga Polonia e deri në Australi.

Se për çfarë bëhet fjalë, shikoni fotogalerinë e publikuar më poshtë që në shikim të parë është mbresëlënëse, por nëse i analizoni mirë do ta kuptoni se nuk janë edhe aq të bukura. /Telegrafi/

Reklama