0Shares

Fundjavën që lamë pas, Auto Mita prezantoni gjeneratën e katërt të Renault Megane. Përshtypjet e para të qytetarëve ishin tejet pozitive.

Të gjithë u impresionuan me dizajnin, por edhe më shumë me cilesinë e prodhimit të kësaj veture që vërehet lehtë që nga hapja dhe mbyllja e dyerve.

Kjo veturë behet edhe me e dëshiruar kur marrim parasysh çmimin atraktiv dhe mundësinë e financimit me këste nga 199€ në muaj dhe me vetëm 10 për qind parapagim.

Njësitë e para vetëm se u kontraktuan dhe kjo veturë ka startuar në hapat e njëjtë sikurse të modelet tjera më të vogla, si Clio e Captur, për t’u bërë vetura më e shitur në segmentin që i përket.

mita mita3 mita5 mita1 mita4 mita6 mita7 mita8

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)