Sipas, “Airvisual”, qyteti i Shkupit gjatë ditës së sotme është në vendin e pestë për nga ndotja e ajrit.

Pas disa ditëve “ajër të pastër”, përsëri u kthye në listën e qyteteve me ajër më të ndotur në botë, njofton Telegrafi Maqedoni.

Opozita maqedonase akuzon pushtetin e tanishëm se nuk po ndërmerr asgjë në uljen e ndotjes së ajrit, kurse pushteti i tanishëm akuzon se për 11 vite u injorua ky problem dhe se po ndërmerren masa afatshkurta, afatmesme dhe afatgjate për problemin e ndotjes së ajrit./Telegrafi/