Gjithsej 13 automjete të përdorura gjatë xhirimeve të filmit hollivudian “Mad Max: Fury Road” u ofruan për shitje përmes një ankandi.

Filmi doli në kinema në vitin 2015 dhe tërhoqi shumë vëmendje falë aksionit të tij të shkëlqyeshëm, kinematografisë mbresëlënëse dhe automjeteve spektakolare.

Tani entuziastët kanë mundësinë të blejnë automjete të përdorura për xhirime, ose gjithsej 13. Ofertat pranohen në secilën monedhë, dhe ankandi zgjat deri më 26 shtator.

Automjetet janë të përgatitura për ndjekje në zonat e shkreta, dhe për rrugë më të ashpra, natyrisht, ato nuk janë të ligjshme.

Lista e automjeteve për shitje duket kështu:

The War Rig: Prime Mover Inc. tanker i prikolica, The Gigahorse: W16 Cadillac – par, The Doof Wagon, Nux Car: 1932 Chev Coupe, V8, Convoy Car: Elvis, Convoy Car: Jag Flamer, Razor Cola: 1973 XB Falcon Coupe (The Interceptor reborn), Pole Car: Pontiac Surfari, Sabre Tooth: F250 Claw Car, Fire Car: Dodge, Caltrop: El Dorado, Buggy: Ratrod Chev i Buick: artileri e rëndë. /Telegrafi/

Reklama