Stambolli është një ndër qytetet më të bukura në botë dhe për këtë me miliona turistë në ditë që vizitojnë vendin i cili gjendet mes dy kontinenteve.

Fibula Air Travel në Maqedoni ju mundëson që të shijoni Stambollin me oferta të papërsëritshme, duke filluar me 159 euro për person për dy netë dhe tre ditë qëndrim dhe shijim të qytetit të bukur mes Evropës dhe Azisë.

Në ofertën e Fibula Air Travel Maqedoni gjithashtu përfshihen edhe fluturimi nga Shkupi për në Stamboll dhe anasjelltas me Pegasus Airlines dhe mëngjesi në hotel.

Për rehatinë tuaj gjatë shkuarjes dhe kthimit, Fibula kujdeset edhe për transferin tuaj për dhe nga aeroporti, në Stamboll.

Shiko këtu të gjitha ofertat për në Stamboll nga Fibula.

Përveç kësaj, Fibula Air Travel organizon udhëtime edhe më të gjata në Stamboll, në Cappadocia (duke filluar nga 325 euro), Dubai dhe Abu Dhabi.

Për festat e vitit të ri, organizohen udhëtime në Dubai, Athinë, Toskana dhe Pragë.

Të gjithë ofertat e Fibulla Air Travel mund t’i shikoni KËTU
Në numrat e telefoni: 389 (2) 3238081; 389 (2) 3216391
Në Facebook: Fibula Air Travel Macedonia