Nëse shikoni këtë video shqetësuese, menjëherë do t’ju shkojë mendja të hiqni dorë nga ky ves juaj i keq

Reklama

Nëse do ta dinit që çdo herë që thithni tymin e duhanit, do të shkatërronit drejtpërdrejt mushkëritë, zemrën dhe trurin tuaj, ne besojmë se menjëherë do të ndalonit pirjen e duhanit.

Megjithëse e dini që pirja e duhanit është një ves shumë i keq, vështirë se mund të shpëtoni nga kënaqësia e tymit të cigares.

Ndoshta kjo video thjesht do t’ju ndihmojë për këtë, transmeton Telegrafi.

Videoja tregon në detaje se si nikotina ndot gjakun tuaj dhe si qarkullon në të gjithë trupin tuaj kaq të ndyrë në sekondë.

Reklama

Kur shihni dëmin që po i bëni mushkërive, zemrës dhe trurit tuaj, kur thithni atë tym, mbase mund t’ju ndihmojë të ndryshoni mendje dhe më në fund t’i thoni JO mesazhit që vret.

Reklama

/Telegrafi/