Pronari i një kafshe të vogël, një galago e adhurueshme, publikoi një video në TikTok në të cilën ajo e kreh atë, dhe ai kënaqet dhe pozicionohet aty ku dëshiron ta krehin.

Njerëzit u kënaqën me këtë kafshë shtëpiake të pazakontë dhe komentuan “Edhe unë dua një”, “Ai është shumë i lezetshëm”, “Sa sy të mëdhenj që ka, është kaq i bukur”. Ai gjithashtu kujtoi shumë personazhin e Yoda nga Star Wars.

Ajo ndan rregullisht aventurat e kafshës së saj, aktivitetet e preferuara të së cilës janë kërcimi dhe ngrënia.

Galagians (Galagonidae) janë një familje primatësh. Ata janë të lidhur ngushtë me loriset dhe më parë konsideroheshin një nënfamilje e tyre.

Reklama

Ata kanë pesë gjini dhe gjithsej 25 lloje. Ata jetojnë në Afrikë, në jug të Saharasë, por nuk gjenden në Madagaskar. /Telegrafi/

Reklama
@imzaru.zaru เกาพุงหน่อยนุดด🫣😮‍💨🐵 #zaru #bushbaby #bushbabythailand #galagomoholi #galago #moholi #monkey #smallmonkey #exoticpets #animal #cute #cuteanimal #specailanidmal #thailand #pet #cutepet #pets #animalphotography #exoticanimals #loveanimals #animallover #ショウガラゴ #ザル #ザルラーメン #ざるラーメン #ลิง #ลิงน้อย #บุชเบบี้ ♬ Cute – Tik Tok