LAJMI I FUNDIT:

Shenjat më të rrezikshme të Zodiakut: Do t’ju lëndojnë kur më së paku do të prisni!

Shenjat më të rrezikshme të Zodiakut: Do t’ju lëndojnë kur më së paku do të prisni!

Cilat janë ato shenja të Zodiakut vërtet të rrezikshme, dhe jo vetëm ata të cilët shtiren të rëndësishëm?

Reklama

Horoskopi do t’ju zbulojë atë që gjithmonë keni dëshiruar ta dini.

Cilat janë ato shenja të Zodiakut vërtet të rrezikshme për zemrën e brishtë të një femre?

DASHI

Gjithmonë kërkon raste në jetë, posaçërisht rastet në të cilat mund të tregohet sa është i rrezikshëm. Ndonjëherë është impulsiv dhe shpirtkeq dhe në tërësi beson që rregullat ekzistojnë për t’u shkelur.

Dashi gjithmonë studion rregullat në mënyrë që të shohë sa larg mund të shkojë, pa pasoja të dëmshme për të, transmeton Telegrafi.

DEMI

Mund të jetë pak i ngathët (gjë që do të thotë që do të mund të zbulohet nëse bën diçka të keqe), mirëpo kjo nuk e pengon të jetë një ndër shenjat më të rrezikshme.

A jeni të befasuar? Nuk do të duhet të jeni, sepse Demi është i njohur për kokëfortësi madje kjo vetëm do të thotë që vazhdon me të veten derisa të marrë atë që dëshiron.

GAFORRJA

Goxha e papritur, apo jo? Megjithatë, ky konstatim bazohet në arsye të mirë. Gaforrja është tinëzare; më shumë se që do të mund të imagjinoni,mirëpo keni parasysh që vetëm nënvlerësimi i saj çdo gjë lehtëson.

Veç kësaj, kur njerëzit nuk presin që mund të bëjë diçka të rrezikshme, ai mu atëherë sulmon.

VIRGJËRESHA

Lehtë do të mund t’ju mashtrojë me qëndrimin e vet të “të shenjtit”, mirëpo mos lejoni që t’ju mashtrojë – Virgjëresha ende lavdërohet kur flitet për standardet morale.

Do të mund të konsideroheni të kufizuar dhe nazeli kur bëhet fjalë për shoqërimin dhe argëtimin, mirëpo kjo nuk do të thotë që ai në mënyrën më të mirë është engjëll.

SHIGJETARI

Shigjetari është ai i cili vlerëson lirinë mbi të gjitha dhe prandaj rregullat nuk janë diçka që kanë rëndësi për të. Më konkretisht, urren që dikush ta kontrollojë.

Aq shumë i shkel të gjitha rregullat ekzistuese nëse e sheh që ato i janë pengesë në planet e tij.

BRICJAPI

Për dikë i cili ka personalitet aq të ndërlikuar si Bricjapi, mund të mendoni që do të duhej të jetë lart në këtë listë, mirëpo kjo nuk është me rëndësi.

Me rëndësi është ajo që Bricjapi është tërësisht i rrezikshëm… dhe këtë kurrë mos e harroni. /Telegrafi/