LAJMI I FUNDIT:

Shenjat që tregojnë nëse ai është i dashuruar apo jo

Shenjat që tregojnë nëse ai është i dashuruar apo jo

Gjuha e trupit mund të zbulojë shumë për ndjenjat tona dhe kjo është arsyeja pse nuk është aq e vështirë të kuptohet nëse ai është i dashuruar apo jo.

Shenjat se ai është i dashuruar:

Të shikon në sy

Nëse ju tërheq, kontakti intensiv me sy mund të jetë një tregues se është i interesuar për ju. Ai sinjalizon se dëshiron t’ju ​​kushtojë gjithë vëmendjen e tij.

Prek buzët

Nëse ai vazhdon të prekë gojën gjatë bisedës, kjo mund të jetë një shenjë se ai po luan me idenë e puthjes me ju. Nuk ka rëndësi nëse ai prek buzët me gjuhën e tij apo me duart e tij.

Anon kokën

Një kokë e anuar do të thotë që dëgjuesi ka marrë një “pozicion aktiv dëgjimi” gjatë bisedës. Tregon interes për bisedë dhe përkushtim për t’u njohur më mirë.

Anon në drejtimin tuaj

Nëse ai e mbështet trupin e tij drejt jush gjatë bisedës, kjo do të thotë që dëshiron të afrohet me ju në mënyrë që të dëgjojë më mirë. Kështu që ai tregon se është i interesuar.

Keni të njëjtin ritëm të ecjes

Herën tjetër kur të ecni krah për krah, kontrolloni nëse do të përshtatet me hapin tuaj. Nëse ecni në sinkron dhe me të njëjtin ritëm, kjo do të thotë që ai dëshiron të jetë me ty dhe të të kërkojë.

Shenjat se nuk është i dashuruar:

Kërkon diku tjetër

Ju flisni me të dhe vështrimi i tij vazhdon të kalojë shpatullën tuaj? Atëherë ka ndoshta diçka që e intereson më shumë për momentin. Interesi i tij kryesor nuk drejtohet drejt jush dhe kjo është një shenjë se nuk është serioz, shkruan KP.

Është i shqetësuar

Vazhdimisht lëkundet prapa dhe prapa në një karrige, nuk ju shikon në sy dhe vetëm në mënyrë sporadike u përgjigjet pyetjeve tuaja? Atëherë mendimet e tij janë krejt tjetër, por jo me ty.

Mban distancë

Kur uleni pranë njëri-tjetrit, për shembull në një autobus ose në një stol parku: ku ulet ai? Nëse ai ulet pranë jush, do të thotë që ai po kërkon afërsinë tuaj dhe dëshiron kontakt fizik. Sidoqoftë, nëse qëndron në një distancë të madhe ose ulet diku tjetër, ai nuk mund të ndihet këndshëm. Në fillim, kjo është plotësisht normale, por nëse sjellja e tij mbetet e tillë, ndoshta nuk ka interesim për ju.

Vazhdimisht shikon telefonin

A është i zënë me telefonin e tij edhe pse ju kaloni kohë së bashku dhe ndoshta edhe keni një bisedë të thellë? Pastaj ai kërkon shpërqendrim dhe del nga situata me telefon. Nuk ka asnjë gjurmë te interesimit të madh.

Ai nuk është një zotëri

Jo çdo person ka të njëjtën sjellje të mirë, por një sjellje e caktuar e denjë është thjesht një pjesë e saj. Nëse ai nuk ju hap derën, nuk ju ndihmon të vishni xhaketën tuaj ose të kujdeseni për mirëqenien tuaj, ndoshta nuk ka rëndësi për të.


Në trend Stil

Më shumë
Në këtë qytet të gjithë banorët jetojnë në vetëm një pallat me 196 banesa

Në këtë qytet të gjithë banorët jetojnë në vetëm një pallat me 196 banesa

Stil
Si ta vononi ejakulimin dhe të keni seks të mahnitshëm

Si ta vononi ejakulimin dhe të keni seks të mahnitshëm

Intimitet dhe Pasion
Do të habiteni shumë kur të mësoni se çfarë vërtet do të thotë kur ju kruhet shuplaka e majtë apo e djathtë

Do të habiteni shumë kur të mësoni se çfarë vërtet do të thotë kur ju kruhet shuplaka e majtë apo e djathtë

Lifestyle
Gjëegjëza të vështira të cilat vetëm mendjet më të ndritura mund t’i zgjidhin

Gjëegjëza të vështira të cilat vetëm mendjet më të ndritura mund t’i zgjidhin

Lifestyle
Kjo është mënyra më e mirë për të masazhuar skalpin për flokë të shëndoshë, eksperti jep paralajmërimin për furçat virale

Kjo është mënyra më e mirë për të masazhuar skalpin për flokë të shëndoshë, eksperti jep paralajmërimin për furçat virale

Stil
Danubi, lumi më spektakular në Evropë (Video)

Danubi, lumi më spektakular në Evropë (Video)

Çfarë të vizitosh
Kalo në kategori