Pavarësisht se sa e mohoni, fakti është se disa njerëz gënjejnë më shumë se të tjerët.

Kjo është lista e shenjave të zodiakut nga ata që gënjejnë më shumë deri tek ata që gënjejnë më pak, transmeton KP.

1. Demi

Ata do të luajnë viktimën nëse e gjejnë veten në telashe. Ju nuk duhet të habiteni kur ata fillojnë të përdredhin faktet, nëse i kapni në ndonjë ligësi.

2. Binjakët

Ata do t’ju japin një kompliment, edhe nëse nuk e nënkuptojnë sinqerisht, sepse përkëdhelja e egos së dikujt tjetër është një mënyrë që ata të fitojnë besimin e tjetrit. Ata do të gënjejnë për gjithçka, ndërsa përpiqen t’ju bëjnë të ndiheni mirë ndërsa ju gënjejnë. Ata nuk gënjejnë me qëllim, thjesht u vjen natyrshëm.

3. Luani

Ata janë të fiksuar me vetëbesimin e tyre dhe nuk është e pazakontë që ata të gënjejnë në rezyme të tyre se dinë gjëra për të cilat nuk kanë ide. Ata gjithashtu do të gënjejnë se një libër është i mirë, vetëm që të dalë edhe më inteligjent.

4. Virgjëresha

Duan të jenë në marrëdhënie të mira me të gjithë, kështu që ata do të gënjejnë për gjëra të vogla, sikur, për shembull, bateria në telefonin e tyre po mbaron, dhe në fakt ata thjesht nuk mund të flasin.

5. Peshorja

Peshorja do t’ju thërrasë me pseudonime, sepse ju kanë harruar emrin, edhe pse ua përsërisnit disa herë. Ata do të gënjejnë për të shmangur konfliktin ose për t’ju lënduar dhe për të kaluar një kohë të mrekullueshme me ju, edhe pse do t’ju injorojnë plotësisht në jetën e mëvonshme.

6. Dashi

“Logjikisht”, “patjetër”, “sigurisht”, janë fjalët që Dashi do të përsërisë në një temë për të cilën nuk kanë ide, vetëm që të mos bëhen budalla. Ata do të enden ndërsa bisedoni me ta dhe do të bëjnë sikur janë të interesuar, edhe pse ata preferojnë të jenë vetëm.

7. Akrepi

Megjithëse janë krenarë për ndershmërinë e tyre, ata do të gënjejnë për gjëra të vogla, vetëm për t’u ndier më të mirë.

8. Gaforrja

“Nuk varet nga ju, varet nga unë”, është një fjali klasike që anëtarët e kësaj shenje do të thonë që të mos duken si njerëz të këqij. Ata do të gënjejnë në mënyrë që të mos ju lëndojnë dhe të gjejnë arsye pse ata janë fajtorë për ndarjen, edhe pse e vërteta është se ata thjesht janë ngopur me ju.

9. Shigjetari

Ata do të vendosin që gjyshja e tyre është e sëmurë, vetëm se nuk kanë nevojë të vijnë te ju nëse nuk e bëjnë këtë. Ata janë të sinqertë dhe nuk do të gënjejnë për përvojat e mëdha që u kanë ndodhur, por mund të thyejnë një premtim nëse nuk janë në atë që premtuan në një moment të caktuar.

10. Bricjapi

Bricjapët nuk janë gënjeshtarë të mëdhenj, ata do të gënjejnë se janë të interesuar në disa shfaqje vetëm për t’ju bërë përshtypje. Ai mund ta zbukurojë rezymenë e tij me gënjeshtra të vogla, por kaq.

11. Peshqit

Ata do t’ju gënjejnë se ju pëlqen të shoqëroheni me miqtë tuaj nëse kjo do t’ju bëjë më të lumtur. Ata shmangin lëndimin e ndokujt, kështu që edhe nëse nuk ndihen mirë, ata do të gënjejnë se janë të shkëlqyeshëm.

12. Ujori

Pjesëtarët e kësaj shenje do të qëndrojnë para vetes sesa ju. Ata do të gënjejnë se janë veganë dhe më vonë do të shkojnë në ushqimin e tyre të parë të shpejtë për një hamburger.