Besimi është një pjesë e rëndësishme e një marrëdhënieje dhe kur kjo fije besimi prishet, mund të duhet një jetë për ta rikthyer atë

Kjo është ndoshta arsyeja pse tradhtia ose tradhtia mes partnerëve shpesh është fundi i një martese.

Megjithatë, ka nga ata që zgjedhin të qëndrojnë me partnerët e tyre edhe pas tradhtisë.

Gaforrja

Gaforret shpesh vendosin një mur sepse kanë frikë të tregojnë dobësi në një marrëdhënie.

Megjithatë, kur ata shemben muret e tyre dhe ndajnë sekretet e tyre më të thella, frikën dhe pasiguritë me bashkëshortin e tyre, ata do të bënin gjithçka për ta. Prandaj, nëse partneri i tyre tradhton, ata përfundimisht do ta falin personin vetëm për të shmangur një zemër të thyer dhe ndarje, shkruan Pinkville.

Reklama
Reklama

Akrepi

Akrepave u pëlqen të kenë kontroll dhe një partner tradhtar mund ta rrezikojë këtë dinamikë në marrëdhënien e tyre. Megjithatë, ata ka të ngjarë të falin rastet e mashtrimit vetëm për të rifituar një ndjenjë kontrolli mbi marrëdhënien.

Ofrimi i faljes, domethënë kur partneri kërkon mëshirë, do t’i sjellë ata në një pozicion ku partneri do të bënte gjithçka për të kënaqur Akrepin, gjë që i përshtatet në mënyrë të përsosur.

Demi

Demat vlerësojnë besnikërinë, por ata priren t’u besojnë partnerëve të tyre, veçanërisht kur janë në një lidhje afatgjatë. Kjo e bën të vështirë për ta të dallojnë të metat e tyre.

Reklama

Edhe kur një partner tradhton, ata do të qëndrojnë në një lidhje dhe do të refuzojnë të heqin dorë nga dashuria e tyre. Por ndoshta ata nuk do ta harrojnë kurrë dhe do ta kenë inat për një kohë të gjatë.

Reklama

Peshqit

Ndërsa Peshqit me shumë gjasa do të donin të largoheshin, ajo mbetet të mbajë fasadën e saj në shoqëri.

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë shpesh duan të mbajnë një imazh të mirë në sytë e miqve dhe familjes. Prandaj, ata do të përpiqen të fshehin tradhtinë e partnerit të tyre dhe të punojnë së bashku për të shpëtuar fytyrën.

Reklama