Senatori i Teksasit, Ted Cruz është shoqëruar me fishkëllima pasi që nuk ka arritur të miratojë kandidaturën e republikanit amerikan, Donald Trump.

Kjo ka ndodhur gjatë një fjalimi në konventën e partisë në Cleveland, ku
Cruz nuk i ka thënë asgjë tjetër përveç “Urime”, rivalit të tij më të
fuqishëm në garat paraprake.

Turma e tërbuar nuk e linte atë për ta mbajtur fjalimin duke fishkëllyer dhe bërtitur “Ne duam Trump!”.