Një tjetër udhëkryq rrugësh në kryeqytet do të bëhet me semaforë.

Komuna e Prishtinës ka vendosur që këto ditë në udhëkryqin e rrugëve “Xheladin Rekaliu”, “Eqrem Çabej”, “Enver Maloku” e “Hajrullah Abdullahu” të vendosen semaforët.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, tha se ky kryqëzim është lokacion i shpeshtë i aksidenteve rrugore dhe pas analizave me policinë kanë vendosur për vendosjen e semaforëve.