Në Gjykatën Penale sot do të vazhdojë gjykimi për rastin e PSP-së “Titanik”. Seanca e kaluar u anulua për shkak të mungesës së gjakatarit, Ognen Stavrev.

Lënda, të cilën e udhëheq Osman Shabani, ndërsa procedon prokurorja Lile Stefanova, është në procedurën e dëshmive.

Deri më tani janë publikuar rreth 4.850 prej gjithsej 5.900 materiale të ofruara si dëshmi nga PSP.

Përveç ish-kryeministrit të arratisur Nikolla Gruevski, për rastin “Titanik” akuzohen edhe Kiril Bozhinovski, Mile Janakieski, Gordana Jankulloska, Biljana Brishkoska Boshkovski, Ilija Dimovski, Munir Pepiq, Edmond Temelko, Leko Ristoski, Kiril Todorovski, Katerina Velovska, Stanko Korunovski, Kosta Markovski, Dragçe Dragceski, Marjan Nakevski, Goce Janevski, Xhezmi Ahmet, Robert Davitkov, Dalibor Aleskoviq dhe Lenka Rashjakovska./Telegrafi/