LAJMI I FUNDIT:

Rutina bukurie që duhen zbatuar për të fituar vetëbesimin

Rutina bukurie që duhen zbatuar për të fituar vetëbesimin
(Foto: My Self Care)

Ky vit është ndryshe dhe në 2023 duhet të jemi njerëz më të mirë që do të jenë në gjendje të mbajnë premtimet e tyre.

Sekreti është të vëmë synime të arritshme që nuk kërkojnë ndryshime të papritura dhe dramatike që na prishin rutinën.

Gjithmonë bëj rutinën e bukurisë, mëngjes dhe mbrëmje

Rutina e kujdesit të lëkurës me 10 hapa është e lodhshme. Një moment që duhet të jetë një përqafim duket më tepër një ndjenjë dhe një forcë shumë e fortë për të frenuar

Mbrojtje, çdo ditë

Ky është ndoshta një nga qëllimet e mira më të vështira për t’u mbajtur, por nëse gjeni formulën e duhur do të jeni në gjendje ta mbani atë. Nuk i pëlqejnë kremrat e diellit sepse janë të vështira për t’u aplikuar? Provoni shkopinjtë e pastër ose kremrat e ditës që përmbajnë mbrojtje ose SPF. Mos harroni nuk duhet të bëheni dembel kur vjen puna tek mirëqenia e vetes suaj.

Reklama

Kujdesi për veten

Të kujdesesh për veten është përtej rutinës së bukurisë. Përkundrazi, është në gjendje të skalitë momente për t’u çlodhur dhe për të gjetur ekuilibrin e brendshëm, duke e mbyllur botën po të jetë e nevojshme. Praktikoni meditimin dhe mësoni të doni veten, të ndiheni mirë brenda dhe të jeni të bukur jashtë.

Rruga e qëndrueshmërisë e ndërmarrë nga bota e bukurisë për disa vite tani është një rrugë e pashmangshme. Të bësh zgjedhje të informuara është detyra jote. Bukuria e ndërgjegjshme nuk është një prirje unike.

Konfirmoni unin tuaj

Përqafoni vetëm prirjet që ndjeni se janë tuajat dhe që ju përfaqësojnë, pa u mbytur nga furia e nevojës për të provuar gjithçka: moda kalon, personaliteti juaj është unik dhe nuk keni nevojë për burime të panevojshme stresi. Makijazhi është një shprehje e vetvetes: thjesht bëj atë që të pëlqen, por mos harro se nuk ka asgjë të keqe të eksperimentosh dhe të dalësh nga zona jote e rehatisë pasi kështu ne mund të ecim përpara. /KP/

Reklama