TapQuiz sonte fillon javën e 19 të saj, ku si gjithmonë, do të kemi një javë fantastike dhe atraktive. Shpërblimet, dhuratat, e loja e bukur nuk mungojnë në TapQuiz.

Nga ora 19:00, në GjirafaVideo transmetohet LIVE Tap n’All. Me moderim nga aktorja Jonida Vokshi, Tap n’All do t’ju argëtojë për rreth gjysmë ore.

Regjistrohu duke klikuar këtu.

Shpërblimet që dhurohen sonte në Tap n’All janë:

Vendi i parë fiton: 150 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë fiton: Set Giorgio Armani
Vendi i tretë fiton: Shportë me produkte BIO

Këto shpërblime i presin më të mirët e të martës mbrëma, ndërsa edhe një dhuratë tjetër shkon për komentuesin më të mirë të natës.

Që të jeni pjesë e Tap n’All ju duhet që të regjistroheni. Hapat që duhet t’i ndiqni janë këto:

Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’All by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz dhe ndiqe
  • Bëhuni gati për lojë

Regjistrimi është i hapur. Kliko këtu për t’u regjistruar.