Në javët e fundit, YouTube ka testuar një ridizajn të ekranit të videos, dhe ndryshimet e Material You po vijnë në faqen kryesore.

Platforma e videove është duke punuar qartë në një rishikim të madh të klientëve të saj për të gjitha platformat.

Gjatë ditës së kaluar, ky ridizajn është shfaqur shkurtimisht për dy përdorues në uebin e desktop-it dhe atë të telefonit, raporton 9to5google, transmeton Telegrafi.

Duke filluar nga platforma e kësaj të fundit (Safari për iPad në këtë rast), ne kemi karuselin e temave të ndryshme që kalon në drejtkëndësha me qoshe të rrumbullakosura në vend të formës të pilulave, ndërsa “Explore” tani shfaqet në të majtë.

Reklama

Kjo është e ngjashme me telefonin pasi skeda qendrore në shiritin e poshtëm tani është për “Shorts”.

Reklama

Ndërkohë, “thumbnails” tani shfaqin qoshe të rrumbullakosura në faqen kryesore, si dhe në kërkim dhe në faqen e videos.

Ne përsëri shohim butonat në formë pilule për gishtat lart/poshtë, Share, Save dhe Report.

Ka më shumë ndryshime në faqen e internetit në desktop. Më e rëndësishmja, ekziston një sfond ngjyrë e zezë AMOLED e errët në vend të ngjyrës së hirtë.

Ekziston një fushë kërkimi në formë pilule, ndërsa karuseli i temave është përditësuar gjithashtu.

Kjo vije pasi YouTube Music për Android po kalon gjithashtu në këtë dizajn, me shërbimin e transmetimit tashmë duke përdorur një sfond të zi.

Reklama

Për më tepër, disa karusele, si për “Shorts”, janë vendosur në kuti të veçanta me skica gri të zbehta. /Telegrafi/