Në vazhdën e organizimit tradicional të Samitit nga RIA Money Transfer “Orange Wave hits the Balkans” qe filloj ne vitin 2017 , ku per herë të parë u organizua në Budva, pastaj në vitin 2018 në Tiranë, ndërsa këtë vit në Beograd “Orange Wave hits the Balkans 2019”, me shtetet perfaqësuese të RIA-se, ku pjesëmarrëse ishin të gjitha shtetet nga Evropa: Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bullgaria, Italia, Greqia, Gjermania, Zvicrra, Franca, Anglia, shtetet Nordike, shtetet e Beneluksit etj.

Capital Ria nga Kosova ishte pjesëmarrëse dhe përfaqësuese e Ria-së në këtë samit, si njëra nga anëtaret më të suksesshme, sa i përket zhvillimit të Ria-se ne Ballkan, ku përfaqësuesit tane prezantuan zhvillimin dhe sukseset e institucionit pergjate vitit 2018-2019.

Fatmirësisht Ria në Kosovë është duke u zhvilluar me hapa të shpejtë dhe sigurtë, sukses ky qe u mirëprit dhe u vlerësua lartë nga te pranishmit nq samit.

Çdo ditë e më shumë po krijohet rrjet i madh dhe i fuqishëm i zyreve të shërbimit për klientët e Capital RIA-s në Kosovë, ku përparesi të madhe në këtë aspekt i japin çmimet e lira të transaksioneve, shërbimi i shpejtë dhe i sigurtë.

Të gjitha këto përparësi i shtyjnë qytetarët që të marrin vendimin e duhur dhe të zgjedhin Capital – Ria Money Transfer për të realizuar kërkesat e tyre, pra për të dërguar apo pranuar para nga Kosova në Diasporë dhe anasjelltas.