Punonjësit e renovimit, gjithnjë e nisin punën me vullnet dhe premtojnë se ndryshimet do t’ju përmirësojnë jetesën pronarëve.

Mirëpo, nuk ndodhë njëjtë gjithmonë, pasi disa bëjnë lëshime aq të ngathëta, sa që bllokojnë funksionet themelore në brendi të shtëpisë, transmeton Telegrafi.

Kapakët e dollapëve që nuk hapën si duhen, apo dera e makinës për larjen e enëve, që ndalon qarkullimin e banorëve.

Në shikim të parë, gjithçka duket në rregull, por nëse fokusoheni, vërehen detajet e dobëta, si kroi statik në cep të lavamanit, apo dushi më lartë se që rekomandohet.

Bazuar në këto fotografi, do të mendoni dy herë para se vendosni për ndonjë renovim, që iu shpenzon paratë, pa iu kënaqur me rregullimin e duhur. /Telegrafi/

Reklama