Ashtu si gjitha platformat e rrjeteve sociale, Reddit ka parë një rritje të madhe të konsumimit të videove, dhe tani platforma po kërkon tw gjejw më shumë mënyra për t’u mbështetur në opsionet e saj të videove në mënyrë që të kujdeset ndaj atyre trendeve.

Reklama

“Ne jemi të lumtur të njoftojmë se Reddit ka pwrvetwsuar platformën sociale me video të shkurtra, Dubsmash. Misioni i Dubsmash është të lartësojë krijuesit e nën-përfaqësuar. Ata kanë ndërtuar një produkt të bukur dhe argëtues që u mundëson përdoruesve të tyre të krijojnë përmbajtje unike, dinamike dhe interaktive. Ndërsa Dubsmash do të ruajë platformën dhe markën e vet, ne gjithashtu shpresojmë të sjellim ekipet tona së bashku për të kombinuar përvojën unike të krijuesve të Dubsmash me motorin e komunitetit të Reddit” thuhet nw njoftimin e Reddit.

Reklama