Sipas GSMArena, Realme është një karikues pa tel MagDart që ngjitet në mënyrë magnetike në pjesën e pasme të telefonit Realme Flash për ta karikuar.

Karikimi pa tel nuk është saktësisht i ri. Sidoqoftë, ka kufizime, sepse për shembull, pajisjet duhet të vendosen në pozicione të caktuara në mënyrë që karikimi pa tel të jetë i suksesshëm. Nuk është gjithmonë e lehtë për tu bërë, të gjithë ata që e kanë përdorur e dinë shumë mirë. Sidoqoftë, Apple e zgjidhi këtë problem mjaft elegante duke prezantuar një magnet.

Teknologjia Apple MagSafe përdor magnet mjaft të fortë për të karikuar dhe mbajtur telefonin dhe ngarkuesin në vend.

Ndryshe nga aksesorët më të sofistikuar të Apple MagSafe, MagDart duket si një kuti e madhe.

Kjo e fundit ndoshta parandalon mbinxehjen gjatë karikimit pa tel të telefonit në 15W.

Detajet në lidhje me vetë telefonin Realme Flash, pajisja e parë Android që mund të përdorë opsionin magnetik të karikimit pa tel, janë aktualisht shumë pak, por specifikimet e pritura përfshijnë Snapdragon 888, 12 GB RAM dhe 256 GB hapësirë ​​ruajtëse. /Telegrafi/