Në #TelegrafiSpace në Twitter u diskutua për raportimin e mediave në Kosovë për luftën në Ukrainë dhe përdorimin e burimeve në lajme.

Reklama

-Lufta në Ukrainë dhe raportimi për të nga mediat shqiptare
-Burimet e përdorura në mediat e Kosovës për luftën në Ukrainë

Për të diskutuar për këtë tema folës ishin:

Abit Hoxha –Ligjerues e hulumtues i Medias dhe Konfliktit nga Universiteti i Agder ( Norvegji) dhe

Muhamet Hajrullahu – Kryeredaktori i Telegrafi.com,

Për t’u dëgjuar diskutimin e plotë, kliko KËTU. /Telegrafi/