Deputeti i LDK-së, Anton Quni, i ka reaguar kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit, i cili deklaroi se qeverinë Mustafa e rrëzuan deputetët e saj, si Vjosa Osmani dhe Anton Quni.

Quni përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka shpjeguar në 12 pika se çfarë do të thotë tradhti sipas tij.

“Tradhti është t’i japësh urdhër ushtarit “përpara”, e ti t’ia mbathësh vrapit, ta çarmatosësh luftëtarin pas lufte dhe ta hedhësh në rrugë”, ka thënë Quni.

Shkrimi i plotë

Tradhti është:

Ta dërgosh ushtarin në luftë me pushkë bosh, të paushqyer dhe të pastërvitur.

Ta drejtosh pushkën në vëllain tënd.

Reklama

Të përfitosh pasuri nga paratë e mbledhura për ushqim, municion dhe fasha për të plagosurit.

T’i japësh urdhër ushtarit “përpara”, e ti t’ia mbathësh vrapit.

Reklama

Ta çarmatosësh luftëtarin pas lufte dhe ta hedhësh në rrugë.

Të sajosh historinë se ti je shpëtimtari i kombit e të tjerët janë tradhtar.

T’ua mbyllësh gojën atyre që flasin të vërtetën.

Ta përbuzësh mësuesin, letrarin, mjekun, minatorin, studentin…. se ti je “luftëtari”.

Ta rrënosh shtetin sa herë që t’i frikësohesh gjykimit.

Ta mbash popullin në frikë duke shpifur armiqtë brenda tij.

Ta mbulosh tradhtinë me tradhti! /Telegrafi/