Të pranishmit në një plazh në Filipine, përjetuar fenomenin, që ngjanë sikur aktivitetet në parqe lojërash.

Vala gjigante e detit që vinte nga ana tjetër, spërkaste të gjithë me ujë derisa ra në lagunë, transmeton Telegrafi.

Megjithëse shikuesit e ngjarjes që është shpërndarë në internet, kanë mbetur të mahnitur, banorët nuk janë befasuar aq shumë.

Kjo hapësirë është quajtur ‘laswit’ që nënkupton ‘dush i përhershëm’, pasi gjatë tërë kohësh ka valë që bien mbi shkëmb dhe pastaj rrjedhin sikur të jenë shatërvan. /Telegrafi/