Ky është momenti tronditës kur një punonjës i pakënaqur dukej se hakmerrej për shefin e tij duke përdorur një ekskavator për të shkatërruar disa makina të tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, përveçse një kamioni, punëtori i pakënaqur, ka shkatërruar edhe një veturë Range Rover, vlera e së cilës llogaritet vlerën e tij prej 80,000 eurosh.

Kanë qenë punëtorët e hutuar ata që kanë kapur skenat e çuditshme të ndodhura në një shesh ndërtimn në Bradford, West Yorkshire, pasi burri filloi të shkatërrojë kabinën e një kamioni duke përdorur ekskavatorin.

Siç edhe mund të shihet, stafi u filmua duke vrapuar drejt automjetit për të larguar njeriun nga aty para se të tërhiqej me dhunë dhe hedhur në tokë.

Nuk dihet se pse punonjësi bëri një veprim të tillë, por ai dëgjohet duke këmbëngulur: “E di se jam në telashe. As që më bëhet vonë”. /Telegrafi/